ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με μελέτες, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να φιλοξενεί έως και 1,5 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης στο κρεβάτι του.


Τι είναι όμως τα ακάρεα;
Μπορούν να κάνουν κακό στην υγεία μας;
Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικά αρθρόποδα που ανήκουν στην ομάδα των αραχνοειδών και δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Ζουν σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου περιβάλλοντος, και μπορούν να εντοπιστούν στα στρώματα αλλά και στα μαξιλάρια μας. Τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας με αποτέλεσμα να παράγουν αλλεργιογόνες αντιδράσεις επικίνδυνες για την υγεία μας. Είναι υπεύθυνα για πολλά προβλήματα υγείας όπως αναπνευστικά, αλλεργίες, δερματικούς ερεθισμούς, κνησμό κ.α.

Σήμερα, 47% του πληθυσμού παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα.

Γιατί είναι σημαντικό να γίνει βιολογικός καθαρισμός στο στρώμα μας;

Είναι αναγκαίο να διατηρούμε καθαρό το στρώμα μας από ακάρεα, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς καθώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας στο στρώμα.

Eξίσου σημαντικό είναι να διαλέξουμε έναν επαγγελματία ο οποίος θα διαθέτει τεχνογνωσίαεμπειρία και ισχυρά μηχανήματα. Εμείς στην Power Biological Clean σας εγγυόμαστε και για τα τρία. Διαθέτουμε ισχυρά μηχανήματα καθαρισμού, τα οποία αφαιρούν σε βάθος οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο στρώμα. Επιπλέον με τα ισχυρά επαγγελματικά μηχανήματα ψεκασμού – αναρρόφησης έχουμε τη δυνατότητα να απομακρύνουμε την συσσωρευμένη βρωμιά και σκόνη. Τέλος, με τον ατμοκαθαριστή επιτυγχάνουμε απολύμανση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν αρκεί να καθαρίσω το στρώμα μου μόνο με την ηλεκτρική σκούπα;

Με την ηλεκτρική σκούπα θα αφαιρέσετε μόνο ότι υπάρχει στην επιφάνεια του στρώματος. Όμως, τα περισσότερα ακάρεα βρίσκονται εντός του στρώματος σας κι έτσι με την σκούπα δεν γίνεται απορρύπανση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία