ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ένας άνθρωπος κατά μέσο όρο περνά περίπου 1,5 ώρα την ημέρα στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, συγκεντρώνονται μικρόβια και σκόνη στο εσωτερικό του οχήματος τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες και δυσάρεστες οσμές.

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου αφορά τη χρήση φυσικών μεθόδων για τον καθαρισμό του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου. Δε γίνεται χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών και έτσι το αποτέλεσμα είναι υγιές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η υπηρεσία εφαρμόζεται στο χώρο σας και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς μετακινήσεις, έξοδα και σπατάλη χρόνου.

Τι προσφέρει σε μένα και τους επιβάτες ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου μου;


Η σημασία και τα οφέλη του βιολογικού καθαρισμού στο επιβατικό σας όχημα είναι:

  • Υγιεινό περιβάλλον: Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να φιλοξενεί μικρόβια και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες. Ο βιολογικός καθαρισμός απομακρύνει αποτελεσματικά αυτούς τους παράγοντες, παρέχοντας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για τους επιβάτες.
  • Διατήρηση της εμφάνισης: Τα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται απομακρύνουν αποτελεσματικά τους λεκέδες από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, χωρίς να προκαλούν ζημιά στο χρώμα ή στα υλικά. Έτσι, διατηρείτε η εμφάνιση του αυτοκινήτου.
  • Προστασία των υλικών: Κατά τον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιούνται φυτικά προϊόντα, τα οποία είναι πιο ήπια στα υλικά του αυτοκινήτου σε σχέση με τις χημικές ουσίες.Οι φυσικές συστάσεις δεν προκαλούν ζημιά στα υφάσματα, το δέρμα και τις πλαστικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τα υλικά να παραμείνουν καθαρά και αναλλοίωτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία